Pak An Filmprijs

 

Ben je jonger dan 35 jaar en maak je graag films? Als hobbyist of professional? Ben jij de nieuwe Spielberg of misschien wel Tarantino? Kortom, ben jij zo’n creatieveling? Dan zoeken we jou!

Pak An Filmprijs is hét filmevenement in de Achterhoek. De gelegenheid voor filmmakers van alle niveaus om een film te maken en deze te laten zien aan het grote publiek.

Wat is de Pak An Filmprijs?
Pak An Filmprijs is georganiseerd door Pak An. Pak An ondersteunt geweldige en unieke ideeën in de Achterhoek. Zij stimuleren mensen hun dromen na te jagen en projecten op te zetten. Ondertussen zijn er vele mooie en succesvolle projecten waaraan Pak An heeft mee kunnen helpen. Hier zijn 8 mooie projecten uit geselecteerd. Over elk project komt een korte film, een film van circa 1,5 minuut, die het project visualiseert, of wellicht de gedachte achter het project. Je mag zo ver gaan als je wil! We verwachten creativiteit. Wellicht schrijf je een speelfilm rondom het project of maak je er een documentaire van, het kan allemaal!

In de Pak An Filmprijs strijden 8 teams (of individuen) tegen elkaar en visualiseren ieder een Pak An-project. Deze films gaan tijdens de Pak An Filmprijs-avond op het grote doek in première! De films zullen worden beoordeeld door een 4-koppige jury.


Aanmeldformulier individu

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Aanmeldformulier team

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.