Veelgestelde vragen

Hoe kan ik indienen bij Pak An?
Ga naar de website www.anpakken.nl en daar klik je op de button ‘Ik doe mee’ om je idee in te vullen.

Ik weet nog niet zo goed hoe mijn begroting gaat worden. Moet ik dit nu echt ook al inleveren?
Ja, het opstellen van een begroting dwingt je namelijk om al heel goed na te denken over de consequenties van jouw ambities.

Ik woon niet in de Achterhoek, kan ik dan ook een idee indienen?
Jazeker! Iedereen in heel Nederland kan een mooi plan indienen, zo lang het maar wordt uitgevoerd in en ten goede komt aan de Achterhoek.

Ik ben niet zo goed in het opschrijven van mijn gedachten en ook van cijfers heb ik niet zo veel verstand. Kunnen jullie mij hierbij helpen?
Wij vinden dat jij als Anpakker verantwoordelijk bent voor een zo goed mogelijk ingediende aanvraag. Er is altijd wel iemand in jouw omgeving die je kunt vragen om even te helpen bij het schrijven of de cijfers.

Graag wil ik eerst een kop koffie komen drinken of liefst uitgebreid bellen om mijn idee toe te lichten, voordat ik het plan echt indien. Kan dat?
Helaas kunnen we hier niet aan beginnen met gemiddeld 10 ingediende plannen per maand. Daar ontbreekt ons simpelweg de tijd voor in de twee Pak An werkdagen per week.

Wanneer krijg ik bericht of mijn idee is gehonoreerd of niet?
Pak An honoreert elk kwartaal met als uiterste inzenddata in 2018: 25 maart, 25 juni, 25 september en 25 december. Binnen een maand na sluiting van het kwartaal zijn de plannen bestudeerd door de beoordelingscommissie, hun aanbevelingen door het bestuur definitief vastgesteld en heb je via e-mail bericht ontvangen.

Wat wordt jouw bijdrage aan een levendige Achterhoek?