Organisatie

Johan bedankt, Linda en Prisca welkom bij Pak An!

Linda Commandeur en Prisca Tenback volgen Johan Godschalk op

Per 1 oktober 2018 gaat directeur Johan Godschalk Stichting Pak An verlaten. Johan heeft Stichting Pak An in de pijlers gezet, twee jaar geleid en veel mooie dingen bereikt in die tijd. We bedanken Johan hartelijk voor zijn inzet en alle ingezette uren om van Pak An echt een succes te maken, bedankt Johan! Hij wordt opgevolgd door Linda Commandeur, de nieuwe coördinator, en onze nieuwe rechterhand Prisca Tenback; welkom Linda en Prisca en een mooie tijd gewenst waarin veel  goeie dingen gedaan kunnen worden voor de Achterhoek!
Willy Hermans blijft bij Pak An, dus het nieuwe operationele team zal bestaan uit Linda, Prisca en Willy. We hopen met de versterking van een extra persoon de ingediende plannen bij Stichting Pak An nog wat beter te kunnen laten verlopen. Het bestuur, de beoordelingscommissie, het comité van aanbeveling en alle vrijwillige coaches blijven ongewijzigd. Godschalk zet zijn werk voort als adviseur bij Cultuurmij Oost in Arnhem. Johan, veel succes in je verdere carrière en Linda en Prisca veel succes met anpakken bij Stichting Pak An; maak er wat moois van!

Organisatie

De Stichting Pak An heeft de ANBI status en is professioneel van opzet en kent een Comité van Aanbeveling, een bestuur, een beoordelingscommissie, deskundige coaches en een operationeel team dat zorgdraagt voor monitoring en kwaliteitsbewaking. De organisatorische en financiële haalbaarheid op korte en lange termijn is gewaarborgd. Beide initiatiefnemers van de stichting committeren zich voor minimaal drie jaar aan de stichting. Voor de samenstelling van het bestuur, de beoordelingscommissie en het Comité van Aanbeveling is nadrukkelijk gekeken naar deskundigheid, professionaliteit, integriteit, diversiteit en netwerk.

Bestuurssamenstelling

Antoinet van Helvoirt-Looman, voorzitter
Fred Jolink, penningmeester
Gerrit den Hartog, secretaris
Toin de Ruiter, algemeen bestuurslid
Gijs Jolink, algemeen bestuurslid

v.l.n.r.: Toin de Ruiter, Antoinet van Helvoirt – Looman, Gerrit den Hartog en Fred Jolink.
onder: Gijs Jolink. Foto: Martijn Koolmees

Beoordelingscommissie

Linda Commandeur
Dio Simmelink
Alex Evenhuis
Mark Hoftiezer

Comité van Aanbeveling

Guus Hiddink

Bennie Jolink

Matthijs van Nieuwkerk

 

Operationeel team

Linda Commandeur, Gewoon! Commandeur

Willy Hermans, Uitgeverij Hermans

Foto Theo Kock

Prisca Tenback, Achterhoek Werkt

 

Wat wordt jouw bijdrage aan een levendige Achterhoek?